kemana jua ku berlari.. langkah kaki ku tetap sama.. menghitung hari yg ditinggalkan.. segala pahit manis di belakang..

Sy sedih & rasa bersalah

Harini share kete lagi dengan hubby (macam tiap-tiap hari jugak). Tapi harini bawa kete hubby..selalu kalau bawa kete hubby.. dia hantar sy g opis dulu tapi harini bawa kete dia tapi hantar dia g opis.. means lepas tu sy kne bawa kete dia g opis sy.. 

Masa parking tadi.. parking reverse, kete hubby xde sensor... Saya ushar kiri dengan kanan je. Pastu reverse kete. Pastu..----GEDEGANG!!---- uwaaaa!!! sudah langgar tiang compound lighting. Betul-betul kat tengah bonet kete hubby!! Kiri kanan memang clear tp tiang lampu tu kedepan skit kat tengah-tengah kotak parking bahagian belakang. Hmm nk cakap my bad day ke harini??? Hmm maybe sy ade wat salah.. sebab tu jadi camtu.. Astagfirullah halazim..

B.. please forgive me!! I'm careless :(

2 comments:

  1. Betul2.....masa nk jadikan...redha dan repair sjlah...

    ReplyDelete
  2. Sib baik xkna marah.. Dia cool ja :)

    ReplyDelete